Hoe vermijd je een tweedehands voertuig

Uitzicht Op Gele Camera

Maar let wel, elk land/staat binnen de Europese Unie heft in de regel geen belasting op chauffeursdiensten, die aan deze belastingen onderworpen is (hoewel u niet precies weet welke dat zijn, kunt u deze benaderen door de notities op de kentekenpapieren te lezen). Bovendien zijn er verschillende andere belastingen op bepaalde voertuigen, die ook aanzienlijk verschillen per land (bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk de diensten voertuig en motor belasting is banded specifiek, en de registratie en nummerplaat vergoedingen zijn ook afzonderlijk). Het is dus belangrijk om een zeer gedetailleerde kennis te hebben van hoe belastingen in verschillende landen werken, alsook van de eigenlijke belastingen zelf. Het VK kent bijvoorbeeld geen vermogenswinstbelasting op tweedehands voertuigen, maar de prijs van een dergelijk voertuig is onderhevig aan meerdere belastingen (het is de moeite waard erop te wijzen dat het VK wel een invoerbelasting heft, hoewel deze niet wordt toegepast op voertuigen, alleen op de belichaamde waarde).

Het is de moeite waard de onderstaande links te raadplegen om meer te weten te komen. Deze sites kunnen ook nuttige informatie verschaffen voor het voorkomen van waakzaamheid in deze zaak, aangezien zij aangeven wat de huidige wetten zijn.

VS – Geen vermogenswinstbelasting op tweedehands voertuigen

Hoewel de Britse wetgeving niet verhindert dat een gebruiker van een tweedehandsvoertuig belasting betaalt, maakt zij het wel ingewikkelder en het is vermeldenswaard dat de Britse plicht om de auto te koop aan te bieden in de officiële gAsnet-tijdschriftenboxen niet verhindert dat een koper die belasting betaalt. De procedure is enigszins anders, beschermd door speciale codes en materiële beperkingen.

VS – kopers van tweedehands auto’s zullen een behandelingsplan moeten invullen

Het behandelingsplan is een document dat door de verkoper wordt uitgegeven, om de details van de publiciteit van de verkoper en de contactgegevens te onthouden. Het kan ook gegevens bevatten in verband met het beleid inzake open, gesloten, bevestiging, naam- en adreswijziging.

CANADA – weerstaan hoe mogelijk, maar het is niet aan te raden. CANADA zal het voertuig automatisch vergrendelen voor verkoop tenzij het luidruchtige autoalarm wordt geactiveerd (uitgeschakeld) en de namen en postcodes van de verkoper en de koper in de body van het bericht zijn opgenomen.

UK – Advertentie-opties en kosten

De kosten van het voertuig

Tweedehands autokosten en de opties – kunnen ofwel de volledige kosten van de C02aid als nieuw zijn, ofwel opgesplitst in drie delen, namelijk de kosten van de auto, de heffing voor aflevering plus BTW en de kosten van onderhoud.

Brandstofkosten – kunnen zijn de brandstofkosten van het voertuig, het brandstofverbruik van het middelste en het achterste gedeelte of zelfs de kosten van l geraffineerd gas voor het voertuig.

Onderhoudskosten – Aan elke onderhoudsbeurt van het voertuig zijn kosten verbonden, d.w.z. vervanging van de banden, volledig onderhoud van de olie, enz. Zelfs aan de accu zijn kosten verbonden (onderhoudskosten). Het nettoresultaat – Het nettoresultaat van al deze kosten is over het algemeen de garantie. Op voorwaarde dat de garantie overdraagbaar is en vernieuwd kan worden tot aan het verstrijken van de garantieperiode van het voertuig. Deze optie is niet aan te bevelen voor voertuigen met een hoge kilometerstand die voor een potentiële koper misschien niet optimaal zijn.

Winkel rond – Hoe graag de verkoper ook zijn best doet, tegenwoordig is de kans groot dat de aankoop niet helemaal echt is. Hoe kunt u dergelijke omstandigheden vermijden? Wel! Kies eerst een verkoper die een goede reputatie heeft. Vraag offertes van de verkoper voor het voertuig dat u gaat kopen. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Ten tweede, wees op uw hoede voor degenen die u contant geld aanbieden. Aangezien zij meestal inspanningen zijn van kopers die niet in aanmerking komen om de prijs van een auto te geven, bieden zij u in feite hun inhaalgeld aan. Je hebt misschien niet zo veel nodig, dus wees op je hoede. Verder is het het beste als de website die u gaat voor is gevestigd. Het is meestal gemakkelijker voor kopers om te gaan met een mobiel vriendelijke autodealer in tegenstelling tot een advertentie bedrijf.

Financieringskosten – Het is ook zeer noodzakelijk om van tevoren wat huiswerk te doen. verkrijg een kopie van het meest recente kredietrapport. Hoewel de verkoper er misschien niet om vraagt, wordt een kopie van dit rapport altijd verstrekt door de kredietunie of de nationale kredietvereniging. Vraag de verkoper om u de kopie te bezorgen, zodat u die aan uw dossier kunt toevoegen, om u een idee te geven van de kredietwaardigheid van de verkoper. Het idee hier is om u in staat te stellen te bepalen of ze de waarheid vertellen over de staat van hun krediet. Zakelijk vervoer

Controle van de dieselmotor – Of u nu een benzine koopt of niet, het is altijd een goed idee om de dieselmotor te controleren op het toestel dat u wilt kopen. Dit is een klassieke truc die veel mensen verkeerd, omdat ze geloven dat dieselmotoren van een aantal van de toonaangevende fabrikanten zijn de beste in de markt. In waarheid, veel van de toonaangevende dieselmotoren van de omvormers hebben niet beperkt vermogen om voldoende vermogen te produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.