Hoe vaak beoordeel jij?

freedom. - auto stockfoto's en -beelden

Hoe vaak beoordeelt u de afwerking van uw auto? Als u gewoon de lak schoner wilt krijgen, of misschien veel tijd wilt besteden aan wassen en waxen om de auto-afwerking te herstellen, worden de gewone producten die de meesten van ons gebruiken niet aanbevolen. De meesten van ons weten instinctief dat handen wassen de beste manier is om onze auto's schoon te maken. Maar wat is het labelen van dit Groep I-reinigingsproduct voor auto's aan autoverzorgingsklanten? Is het noodzakelijk? Het is helaas heel gebruikelijk om verwaarloosde glans- en beschermingsoppervlakken in auto's, vrachtwagens en vele andere lichtgevende omgevingen te herstellen.

leveather reinigt de lak en het oppervlak Voorbereid voor de eerste waxbeurt van de auto door het aanbrengen van een goed prep mengsel ( smeermiddel + wax ) laat de wax enkele minuten intrekken. Terwijl dit aan de gang is, bereidt u het oppervlak voor op de Pre-Wax met behulp van een kleistaafwas en brengt u deze in rechte lijnen rechtstreeks op het oppervlak aan. Begin bovenaan en geef de was de tijd om te drogen. (Gebruik altijd een microvezeldoek of microvezeldoek.) Het laatste pre-waxwerk zal zijn om het oppervlak aan de onderkant van de sculpturale mat te polijsten.

De volgende stap is om 2 pompjes shampoo te gebruiken om het oppervlak nat te maken en verontreinigingen zoals vuil, teer en wasresten te verwijderen.

De aangrijping van de normaal onzichtbare kleistaaf in roterende delen van de lak zal vergelijkbaar zijn met de actie van de hand met misschien een beetje meer "spreiding" om de lak te helpen plakken. Het idee is om de kleistaaf voortdurend met lichte druk in alle richtingen rond het oppervlak te bewegen. U kunt deze aan het begin en het einde van de behandeling tijdelijk verwijderen door de kleistaaf van het oppervlak te tillen.

De druk moet gelijkmatig worden uitgeoefend zonder veel druk om extra schuim te vormen. Verwijder na een paar minuten de kleistaaf. De volgende stap is het aanbrengen van een tweede, bij voorkeur meer dan twee lagen lak, wat weer een lichte applicatie zal zijn.

Verf het, time het, en nog een keer! Met een beetje geduld en geduld kun je een heel mooie afwerking maken en toch betrokken zijn bij het autoreinigingsproces zonder al het werk te hoeven doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.