Car Wrap

Carwrapping

Wat is carwrapping?

Car wrap is een vrij nieuwe vorm van reclame, maar het wint snel aan populariteit als een extra middel om uw bedrijf te promoten. Reclame voor de kleine dingen die mensen zien als ze voorbij rijden, zoals dierensporen of lokale trots, bestaat vaak uit papier met gedrukte informatie. Deze vorm van reclame heeft een beperkt budget en kan ineffectief zijn. Door onderweg reclame te maken kunt u grote gebieden bereiken tegen zeer lage kosten.

Dit is waar car wrapping om de hoek komt kijken. Carwrapping is een zeer effectieve manier om uw auto of vrachtwagen te wrappen en te identificeren. Wij kunnen u vrijwel overal in het land of heel Europa laten komen, afhankelijk van waar u heen wilt. Uw auto zal opvallen als nooit tevoren en u heeft misschien andere bedrijven gezien die car wrapping hebben gebruikt om hun bedrijf te promoten.

U rijdt gewoon rond in een lege stad en parkeert uw auto buiten. Een specifieke locatie is niet nodig. Neem een label en plaats gewoon een logo met uw bedrijfsnaam op een lege ruit. U kunt een telefoonnummer, website-adres of info van een bedrijf dat u wilt bloot te stellen aan car wrap op te nemen. Na verloop van tijd zal de reclame op elk raam in de omgeving worden aangebracht en kunnen er foto's worden genomen als u voorbij rijdt.

Eens de wraps geïnstalleerd zijn kunnen ze ofwel verwijderd worden op het einde van een kalenderjaar en vervangen worden door vers vinyl of opnieuw geplaatst worden op hun oorspronkelijke positie. Elk type van auto wrap kan worden geroteerd, verplaatst of gepositioneerd met behulp van een computer en ze zien er zelfs uit als reclameborden voor het blote oog. Dat gezegd hebbende, car wrap kan slechts eenmaal worden geïnstalleerd, dus het is zinvol om te proberen en in zo veel plaatsen als je kunt om zo veel auto's te bedekken als je kunt met zo veel soorten wraps als uw budget zal toestaan.

Bespaar duizenden per jaar IneffectieveCar wraps reclame kost geld. Hierdoor zijn ze zeer ineffectief. De volledige kosten van de auto film, die over het algemeen tussen $1500-$3400 per auto, komt van uw verzekeringsmaatschappij als u ervoor kiest om uw auto te adverteren. U moet de auto dus minder vaak weghalen of vervangen dan u normaal zou doen. Dit betekent dat u twee keer zoveel moet uitgeven om twee keer zoveel reclame te maken omdat u twee keer zo vaak uw voertuig zou hebben gebruikt zonder de wrap.

Vorige Paint WorkCar wrap materialen zijn meestal voorgesneden aan de exacte specificaties van uw auto. Uw autofabrikant kan u reeds voorzien hebben van een sjabloon van uw voertuig in wat wij noemen de standaard auto grafiek. Als dit het geval is, dan kunt u direct naar de stap "Lak en rangschikdraad" gaan.

Het juiste contrast broertje/zusje kiezenBij het rangschikken van materialen is de wikkeltechniek niet de enige factor waarmee u rekening moet houden. U moet ook rekening houden met het contrast tussen het gekozen vinyl en de lak van uw voertuig. Het contrast moet zodanig zijn dat het vinyl zich niet zou vermengen met de lak van uw auto, als u het contrast op beide materialen gelijk zou kiezen. Als het contrast niet zo groot is, kan het vinyl onder bepaalde omstandigheden gaan bloeden en uw lak rechtstreeks of op subtiele wijze beschadigen.

Exterieur laminerenU zult uw lokale hardware winkel of auto winkel moeten bezoeken als u niet bekend bent met wat voor soort materiaal u nodig zult hebben om uw auto te wrappen. Zorg ervoor dat u een materiaal kiest dat compatibel is met uw lakwerk. Dit kan heel gemakkelijk gedaan worden als u de tijd neemt om de buitenkant van uw auto op te meten. Terwijl u reeds gesneden bladen van materiaal kunt kopen, zal dit u veel geld kosten. Dit is een belangrijke stap en je moet er rekening mee dat je inderdaad de exacte metingen nodig om het materiaal te snijden om uw gewenste afmetingen.

Interieur inspectionsMost auto winkels zal zeker niet in staat zijn om u te helpen bij het inspecteren van uw auto voor tekenen van schade. Nogmaals, een bezoek aan een monteur krijgt u dicht, maar niet dicht genoeg. U moet een close-up inspectie door iemand die begrijpt automaterialen. Vraag een vriend of familielid met kennis van auto's om u te helpen als u niemand in de buurt kent. Omdat materialen nogal kwetsbaar zijn, moet u waarschijnlijk proberen scherp gereedschap te vermijden. Iemand met een beetje ervaring met vinylmaterialen voor auto's kan echter dichtbij genoeg komen om te zien of er inkepingen of scheuren in het materiaal zijn.

stap 4: aanbrengen als laatste afdichtingWanneer de car wrap is aangebracht, laat u deze 24 uur, of beter nog, een nacht, volledig uitharden. Dit is de tijd waarin het meeste water en tijd verdampt. De reden voor de 24 uur is om het bovenste vocht te laten uitdrogen. Als er veel vocht is, zal de nieuw aangebrachte beschermlaag niet goed hechten en zal de lijm niet lang genoeg op zijn plaats blijven.

De beschermlaag die u heeft aangebracht zal de randen en hoeken afdichten. Zorg ervoor dat wanneer u de wrap gaat verwijderen, u niet met uw vingers over de wrap wrijft terwijl u deze verwijdert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.